Elkészültek az idei első inox tartályok

Közzététel: 2023.01.31.
Szerző: ddinox

Elkészült a saját fejlesztésű automata vörösbor erjesztő tartályunk legújabb generációs kivitelének 2 darabja. A rozsdamentes acélból készülő tartályokat saválló szerelvényekkel szereljük. Az alkatrészek lézervágása a lézer csarnokunkban történik.

Minden inox tartály, ami a műhelyünkben készül a megrendelő egyedi igényi szerint van megtervezve és legyártva, az általa választott minőségű rozsdamentes acélból és a kívánt méretű saválló szerelvényekből. A lemezmegmunkálás során kiemelten figyelünk a felületre, mivel az inox tartályok belső oldala a borkő képződés miatt kritikus fontosságú.

A képen látható rozsdamentes erjesztő tartályok automatikája már PLC vezérléssel működik, így még inkább felhasználóbarát a működtetésük. Erről a termékünkről talál bővebb leírást erre a linkre kattintva.

rozsdamentes erjesztő tartály

Rozsdamentes erjesztő tartály

Minden termékünk 2 év jótállással hagyja el a műhelyünket, igaz ez az inox tartályokra, a vázakra és a referencia oldalon található többi termékünkre is. Ezzel is szeretnénk szavatolni azt a minőséget, amellyel immár több, mint 15 éve vagyunk a piacon.

Főbb termékeink közül az inox tartályokra van aktuális pályázat, amit február 15-ig lehet benyújtani. Várjuk a borászatok megkeresését ajánlatkérés céljából!

Szívesen készítünk ajánlatot inox tároló tartályokra, rozsdamentes erjesztő tartályra, fogadó garatra, szőlő kultivátorra, vagy egyéb rozsdamentes acélból készült berendezésre.

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk