Pályázatok

Napelemes kiserőmű telepítése a DD INOX Kft-nél

A projekt tartalmának bemutatása:

A Széchenyi 2020 program keretében meghirdetett GINOP-4.1.4-19 pályázati felhívás segítségével vállalkozásunk fontos lépést tesz a környezetvédelem érdekében. A pályázatból elnyert támogatás segítségével napelemes háztartási méretű kiserőművet (HMKE) telepítünk vállalkozásunk épületére, hogy csökkentsük a hálózatról vásárolt villamos áram mennyiségét.

A rendszer összes teljesítménye 40,4 kW, melyet 101 db egyenként 400 W teljesítményű napelem biztosít, ezek az épület tetejére kerülnek elhelyezésre. A hálózatra 2 db összesen 42 kVA csatlakozási teljesítményű inverter kapcsolja a rendszert.

A napelemes rendszer számítottan évente több mint 41 100 kWh áramot fog termelni, mellyel a fogyasztásunk szinte teljes mértékben megújuló áramból lesz biztosított, ezzel 33,35 tonna üvegház hatású gáz kibocsátást előzünk meg.

Projekt adatai:

A kedvezményezett neve: DD – INOX Rozsdamentes Acélterméket Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatás összege: 6 870 041 Ft

A támogatás mértéke: 55 %

A projekt összköltsége: 12 490 985 Ft

A projekt megvalósítási helyszíne: 8272 Szentantalfa, Fő utca 98. Hrsz: 435/35/A/1

A projekt befejezési dátuma: 2021. április 19.

A pályázat azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2019-02348

Termelékenységnövelő beruházás a DD-INOX Kft-nél

A kedvezményezett neve:DD-INOX ROZSDAMENTES ACÉLTERMÉKET GYÁRTÓ KFT.

A projekt címe: Termelékenységnövelő beruházás a DD-INOX Kft-nél

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A DD-INOX Rozsdamentes Acélterméket Gyártó Kft. telephelyén megvalósult eszközbeszerzés kapcsán a munkavégzés hatékonyságát növeljük. Az eszközállomány bővítésével célunk, hogy a megrendelések számát fenntartsuk, továbbá növeljük a termelékenységünket, ezáltal a meglévő munkahelyek megtartását biztosítjuk. Az új eszközök jelentős része a meglévő termelési folyamatok javítását szolgálja mennyiségben és minőségben egyaránt. Új piaci szereplőként immár nemcsak
komplett tartályok gyártását, hanem tartály részegységet (mint előgyártás) is vállaljuk. Ezen termékek (tartály palást, hűtő duplikatúra, fenék és peremezett tető, valamint fenék merevítés) gyártása jelenleg a meglévő gépi- és humánerőforrás limitje miatt korlátozott. Az új gépekkel ezeket az ügyfeleket gyorsabban és hatékonyabban tudjuk kiszolgálni. Az új generációs hegesztő berendezések és a hozzájuk tartozó kiegészítők (pozícionáló, hegesztő asztal) várhatóan százalékosan is kimutatható minőségi előrelépést jelent, ami a cég 2020-as minőségcéljaiban megfogalmazott tervekkel is harmonizál. Sikeres megvalósulás esetén új munkahelyek jöhetnek létre.

A projekt befejezési dátuma: 2020.12.31.

A szerződött támogatás összege: 26,47 millió forint

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01431

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk