Cégünkről Ajánlott cég

Cégünk rozsdamentes és saválló termékek gyártásával, valamint lemez megmunkálással és lézervágással foglalkozik.
Családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás vagyunk, több évtizedes megbízható múlttal.

Vállaljuk egyedi elképzelés, vagy saját terveink alapján készülő rozsdamentes termékek tervezését, legyártását.

Széles körű referenciákkal rendelkezünk számos ipari szektorból.
Elégedett ügyfeleink között tudhatunk hazai piacvezető cégek mellett több olyan külföldi vállalatot, akiken keresztül termékeinkkel a világ számos országában bizonyítottuk hozzáértésünket a rozsdamentes fémmegmunkáláshoz.

Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, ezért kiemelnénk néhány olyan projektet, ami külön említést érdemel:

– Fém szerkezeteink évek óta bizonyítanak az Északi-tengerek fúrótornyaitól kezdve Szaúd-Arábia sivatagáig számos extrém környezetben.

– A világon egyedülálló megoldást találtunk olyan problémára, amire a mai napig büszkék vagyunk, egy 16 méter széles erőmű kéménybe épített kompenzátor 3D hullámlemez szerkezetének legyártása.

– A saját fejlesztésű automata vörösbor erjesztő tartályunk több nagynevű borászatban járul hozzá a minőségi vörösborok kényelmes és magas színvonalú előállításához.

– Fejlesztettünk olyan szőlőmegmunkáló kultivátort, ami a Balaton-felvidék sziklás, köves talaján is bizonyított számos szőlészetnél.

– Szívesen veszünk részt olyan kutatás-fejlesztés projektekben gyártóként, ami a előre viszi hazánk gazdaságát, segíti a hatékonyabb vízgazdálkodást és környezettudatos irányelvek alapján hatékonyabb termelést eredményez.

21

Év tapasztalat

22

Kiváló kolléga

360

Elégedett ügyfél

1200

Sikeres projekt

1989 – Vállalatunk a Dobosi Pincészet részeként indult. Családunk borászattal is foglalkozik, mely különösen nagy segítséget jelentett a borászati termékeink, tartályaink fejlesztése során.

1997-ben a vállalkozás növekedésével külön vált a két profil. Megalakítottuk a DD-Inox Kft.-t, mint száz százalékban családi tulajdonban lévő vállalkozást. Kezdetben fő profilunk különböző tárolóedények, tartályok, egyéb berendezések rozsdamentes acélból történő gyártása, fejlesztése volt. Többségében az élelmiszeripar, azon belül is különösen a borászat részére.

2000-ben bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, mely azóta garantálja a megbízható minőséget és az ütemezett gyártást.

2007 óta gyártunk külföldi partnereink részére energetikai és olajipari termékeket, kompenzátorokat és ipari szelepeket. Ezzel gyártás technológiailag és eszközök tekintetében is új szintre léptünk.

2015-ben bevezettük az ISO 3834-2 üzemtanúsítást, mely a hegesztési eljárások és technológiák minősítését is magában foglalja.

2017-ban átadásra került az új műhelycsarnokunk, melyben lézervágó gép és a hozzá tartozó technológia lett elhelyezve.

Mára a borászati és élelmiszer-ipari berendezések mellett a nyugat-európai piacra is gyártunk speciális rozsdamentes acéltermékeket.

Termékeink között szerepelnek borerjesztő- és tároló tartályok, úszófedeles tartályok, fogadógaratok, egyedi megrendelés alapján készített saválló termékek és ipari szerkezetek.

Célkitűzésünk a meglévő és új megrendelőink megbecsülése, ezért jó minőségű termékek előállítása egyedi igények és elvárások szerint. Minőségpolitikánk évről évre megújuló központi eleme a vevői elégedettség növelése. Bízunk benne, hogy hamarosan önt is elégedett ügyfelünk között tudhatjuk!

DD-INOX Kft.

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk