Borászati tartályok

Tartályainkat, és egyéb borászati termékeinket saját terveink alapján készítjük el megrendelőink egyedi igényei szerint. Gyártási terveink megfelelőségét kiemelkedő borászok szakmai támogatása garantálja.

Hagyományos rozsdamentes borászati tartályok

Borászati tartályainkat akár 1000hl-es méretig, a megrendelők egyedi igényei szerint készítjük tárolási, és erjesztési célokra.
Gyártjuk őket fenéken ülő, lábon álló és osztott kivitelben is. A szerelvényezettség és méret minden esetben a megrendelő igénye és az optimális méretek által meghatározott kompromisszum eredménye.

A hagyományos tároló tartályokon kívül gyártunk hűthető fehér-és vörösbor erjesztő tartályokat és úszófedeles tartályokat is. Célkitűzésünk, hogy minden megrendelőnek pontosan azt adjuk, ami az egyedi igényeinek és szükségletének leginkább megfelel méret, felszereltség és kivitel tekintetében egyaránt.

Automata vörösbor erjesztő tartályok

Külön figyelmet érdemel a saját fejlesztésű automata vörösbor erjesztő tartályunk. A berendezés az erjedésben keletkezett gáz felhasználásával és a mechanikai lazítás kombinálásával a lehető legkíméletesebben oldja meg a kék szőlő héjának belső öblítését.

A tartályban elhelyezett forgatható kúp az erjedés közben keletkezett szén-dioxidot összegyűjti, s azt szabályozott formában hasznosítja a törkölykalap lazítására. A program a szőlő fajtájához, illetve a borász igényéhez igazítható. A tartály fehérbor erjesztéséhez is kiváló.
DD-Inox vörösborerjesztő rendszer – ismertető

Egyéb borászati termékeink

A tartályok mellett vállalunk széles körű borászati termékgyártást. Kiemelt termékeink:

– fogadó garatok (motorikus, csigával)
– szüretes kocsik (akár billenthető)
– speciális tartályok (szögletes, osztott, billenthető, szállítható)
– rozsdamentes borászati szerelvények, tömlőcsatlakozók
– egyéb rozsdamentes kiegészítők (szűrőcsövek, kivehető mosógömb)

Termékeinket a szállítható mérettartományon belül gyártjuk.

Alkalmanként vállalunk helyszíni tartály átalakítást, hűtőpalástozást és rozsdamentes csővezeték kiépítést.

További szolgáltatásaink

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk