Ipari szerelvények

A tartályok mellett cégünk másik legfőbb ipari tevékenysége az energetika-ipari szerelvények gyártása.

Hosszú évek óta gyártunk nyugat-európai partnereink részére saválló kompenzátorokat, gázterelő szelepeket, tolózárakat egyedi terveik alapján.

Emellett a legkülönfélébb technikai megoldásokat tartalmazó kutatás-fejlesztési projektek részére is készítünk rozsdamentes termékeket, többek között szennyvíz és olajipari berendezések alkatrészeként.

Gázterelő szelepek

Speciális és hagyományos rozsdamentes acélok felhasználásával készülő szelepeink megtalálhatók a világ minden pontján.

Külföldi energetikai megrendelőink által gyárthattunk Afrika, Európa, Ausztrália és a Közel-kelet számos országába.

Ipari kompenzátorok

A hőkülönbségek elnyelésére alkalmazott speciális kompenzátorok gyártásában is évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkezik vállaltunk.

A világ vezető energetikai cégei számára készíthettünk termékeket Európa sok országába. Termékeink megtalálhatók olajfúró tornyokban (szárazföldön és tengeri platformokon egyaránt), erőművek, ipari gyárak kéményeiben.

Egyedi termékek

Mérnöki- és kutatással, fejlesztéssel megbízott cégekkel együttműködve részt vehettünk számos olyan projektben, ami egyedi műszaki megoldásokat igényelt. A sok kihívás és fejtörés mellett felemelő érzés a környezetvédelmet és hazai termelő cégek termelékenységet támogató munkákban részt venni.

Fejlődő országokba is gyártunk élelmiszer-feldolgozó gépsorokat, csigákat, garatokat Benelux mérnökökkel együttműködve. Számtalan speciális ipari gépet, berendezést terveztünk és gyártottunk már, rendelkezünk referenciával a legtöbb ipari szektorból.

Összefoglaló

A gyártás során fontosnak tartjuk az állandó műszaki kapcsolattartást, mely hozzájárul a tökéletes műszaki megoldásokat tartalmazó végeredményeket. Kollégáink angol és német nyelven biztosítják a külföldi ügyfelek számára a folyamatos kapcsolattartás lehetőségét.

A minőségirányítási rendszereink lefedik a teljes gyártási folyamatot, ezzel biztosítva a megfelelő anyagok felhasználását és a pontos gyártási folyamatszabályozást.

További szolgáltatásaink

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk