Mezőgazdasági berendezések

Rozsdamentes termékeink mellett évek óta készítünk színre festett mezőgazdasági termékeket is, első sorban szőlő megmunkáláshoz.

DD-INOX VARIO szőlőkultivátor

A hatékony szőlőmegmunkálás a köves talajokon sokszor egyedi megoldásokat igényel. A kereskedelmi forgalomban kapható kultivátorok jelentős része a homokos talajokon jól bizonyít, de az extrém, köves területek már olyan kihívás elé állítják a gépeket, ami hatékony működést nem tesz lehetővé.

Saját fejlesztésű szőlőkultivátorunk a cégalapító; idősebb Dobosi Dániel szellemi terméke. A bio borászként ismert és elismert szaktekintély saját tapasztalatai alapján fejlesztette évek során a berendezést, mely végső formájában egy egyszerű, hatékony, kisebb traktorok számára is ideális megoldást eredményezett.

A kultivátor szélesítő elemmel és a kapák pozíciójának változtatásával variálható szélességű. Alapvetően három különböző szélességben gyártjuk, de egyedi igény esetén akár eltérő méretre is tudjuk gyártani. (A speciális kopó éleket és kötőelemeket raktáron tartjuk.)

Tervezzük a kultivátorra szerelhető, szintén saját fejlesztésű hidraulikus soraljművelő berendezésünket is, ami hamarosan kapható lesz a kultivátor kiegészítőjeként.

A termék bemutató leírása elérhető az alábbi linkre kattintva!
DD-INOX Vario Kultivátor – termékleírás

Mézpörgető

Gyártunk rozsdamentes, keretes mézpörgetőket is egyedi méret szerint.

Permetező tartályvázak, szórókeretek

Évek óta gyártunk egyedi kivitelő permetező tartályokhoz rögzítő vázakat, melyeket kizárólag viszonteladó partnerünkön keresztül értékesítjük. Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken!

Kukorica permetező rendszer

Egy kiváló permetezéstechnikai céggel együttműködve fejlesztettük ki közösen a felnőtt növények számára ideális, több szintes permetező szárakat, melyek kimondottan alkalmasak a magas kukorica hatékony permetezésére. A terméket több éves tesztelés során viszonteladó partnerükkel közösen alakítottuk ki a végleges formájára. A terméket kizárólag a viszonteladó partnerünkön keresztül értékesítjük. Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken!

Szüretes kocsi, billenthető pótkocsi

Egyedi megrendelésre készítünk traktorhoz billenthető, vagy fix pótkocsit, kő szállításra, szőlő betakarításhoz, közúti forgalomba történő engedélyeztetést azonban nem vállalunk.

További szolgáltatásaink

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk