Megbízható cég vagyunk

Közzététel: 2023.11.07.
Szerző: ddinox

Napjainkban egyre fontosabb, hogy egy vállalkozás bizonyítsa megbízhatóságát. Az ügyfeleinknek nemcsak a rozsdamentes gyártmányaink minőségét szeretnénk garantálni, hanem a cégünk működésének, anyagi hátterének stabilitását is. Ezért döntöttünk úgy néhány éve, hogy részt veszünk a Céginformáció cégtanúsítási programjában (részletek itt elérhetők), melynek keretében idén 3x-os aranyfokozatba kerültünk. Köszönjük minden beszállítónknak, régi és új partnerünknek, hogy elnyerhettük […]

Napjainkban egyre fontosabb, hogy egy vállalkozás bizonyítsa megbízhatóságát. Az ügyfeleinknek nemcsak a rozsdamentes gyártmányaink minőségét szeretnénk garantálni, hanem a cégünk működésének, anyagi hátterének stabilitását is. Ezért döntöttünk úgy néhány éve, hogy részt veszünk a Céginformáció cégtanúsítási programjában (részletek itt elérhetők), melynek keretében idén 3x-os aranyfokozatba kerültünk. Köszönjük minden beszállítónknak, régi és új partnerünknek, hogy elnyerhettük ezt a megtisztelő tanúsítást!

Várjuk mindazon cégek, ügyfelek megtisztelő megkeresését, akik rozsdamentes tartályok, berendezések gyártásra keresnek megbízható gyártó céget! Ajánlatkérésüket a weboldalon keresztül, vagy akár e-mailben is elküldhetik a weboldalunkon található kapcsolati e-mail címekre!

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk