Rozsdamentes gyártmányok az elmúlt 3 hónapban

Közzététel: 2023.11.07.
Szerző: ddinox

Az elmúlt 3 hónap sem telt eseménytelenül. Saválló termékeink ezúttal is a legkülönfélébb iparágakba lettek beüzemelve. Párhuzamosan készült sok különleges, egyedi rozsdamentes termék, mely bizonyítja cégünk sokféleségét. A teljesség igénye nélkül gyártottunk rozsdamentes szögletes tartályokat állateledel gyártó üzembe, egyedi pillangószelepeket Brazíliába, gázipari felhasználásra, építettünk csővezetéket egy ásványvíz üzemben, készítettünk fűszer feldolgozó gyártósort egy afrikai üzembe […]

Az elmúlt 3 hónap sem telt eseménytelenül. Saválló termékeink ezúttal is a legkülönfélébb iparágakba lettek beüzemelve. Párhuzamosan készült sok különleges, egyedi rozsdamentes termék, mely bizonyítja cégünk sokféleségét. A teljesség igénye nélkül gyártottunk rozsdamentes szögletes tartályokat állateledel gyártó üzembe, egyedi pillangószelepeket Brazíliába, gázipari felhasználásra, építettünk csővezetéket egy ásványvíz üzemben, készítettünk fűszer feldolgozó gyártósort egy afrikai üzembe és természetesen a borászati tartályok sem maradhattak ki a termékpalettából. Büszkék vagyunk az itt dolgozó emberek szakértelmére, hegesztőink ügyességére és a kollégák rugalmasságára, ami nap, mint nap szükséges az egyedi megoldások megfelelő kivitelezéséhez.

A rozsdamentes acél, mint alapanyag felhasználása egyre népszerűbb és a Nyugat-európai országokban egyre több szabályozás írja elő a felhasználását különböző ipari szektorokban, kiváltva a korábbi festett szénacél berendezéseket. Itt a DD-INOX Kft.-nél törekszünk az új szabványok megismerésére, hogy a legújabb előírásoknak, tervezői igényeknek megfelelően állíthassunk elő rozsdamentes tartályokat, berendezéseket. Az elmúlt 3 hónapban lézervágási terülten is igyekeztünk előre lépni, új, stratégiai partnerekkel megállapodni, hogy egymás szolgáltatását kiegészítve képesek legyünk gyorsan, minél szélesebb igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani.

Ha önnek is szüksége van egy bizonyítottan megbízható rozsdamentes acél termékeket gyártó cégre, keressen minket bizalommal! Többféle rozsdamentes és saválló minőségben (1.4301, 1.4404, 1.4571, 1.4541) tartunk készletet széles választékban, felkészülve a megrendelőink egyedi igényeire!

Rozsdamentes termékeink: 2023 július-szeptember

Saválló szelepek Brazíliába:

 

Rozsdamentes borászati tartályok

Borászati tartályok

Borászati tartály

Rozsdamentes paprika-só keverő

Rozsdamentes paprika-só keverő Brazíliába

Rozsdamentes csőépítés ásványvízüzembe

Szögletes tartályok

Várjuk megtisztelő megkeresésüket felmerülő rozsdamentes gyártmány igény esetén!

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk