Jöhet a szüret, elkészültek a legújabb borászati tartályaink

Közzététel: 2023.06.22.
Szerző: ddinox

újabb rozsdamentes tartályok készültek, borászati célra.

Ismét elkészült egy szállítmány rozsdamentes borászati tartály. A tartályokat ügyfeleink egyedi igénye szerint gyártjuk, a rozsdamentes szerelvényeket pozícióit pedig a legmagasabb szakmai tapasztalat alapján határozzuk meg. A borászati tartályok tető és fenék része lézervágással készül, így a méretek nagyon pontosan tervezhetők. Megrendelés előtt érdemes ellenőrizni a pinceajtó méretét és a belmagasságot! Igény esetén a szállítás szervezésben is tudunk segíteni.

A 2023-as szüretig már nem sok idő van, de inox automata vörösborerjesztő tartályt, vagy a hagyományos rozsdamentes körfejtéses vörösbor erjesztő tartályt még nem késő megrendelni. A saválló- és rozsdamentes lemezeket, tekercseket raktáron tartjuk és szerelvényből is jelentős készleteink vannak, így ezek beszállítása nem hosszabbítja a gyártási időt.

A feldolgozást rozsdamentes fogadógarattal, a szőlőmunkát saját tervezésű strapabíró kultivátorunkkal tudjuk segíteni. Mindkét termék megtekinthető a weboldalunkon.

Amennyiben önnek is szüksége van inox tartályra, egyedi gyártású rozsdamentes termékre, lézervágásra, vagy lemezhajlításra, keressen minket bizalommal!

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk