Élelmiszeripari kihordócsiga szállítmány

Közzététel: 2023.05.31.
Szerző: ddinox

Elkészült egy újabb garnitúra élelmiszeripari rozsdamentes acél szállítócsiga, melyek afrikai országok gyáraiba lesznek beüzemelve. Lassan egy évtizedes az együttműködésünk egy kiváló belga céggel, akivel közösen készítjük termékeinket ebbe az ipari szegmensbe. A rozsdamentes garatokat saját lézervágó- és élhajlító gépeinkkel gyártjuk, a csöveket pedig csőlézerrel készítjük elő a pontos összeállítás érdekében. A termékek tesztelése is az […]

Elkészült egy újabb garnitúra élelmiszeripari rozsdamentes acél szállítócsiga, melyek afrikai országok gyáraiba lesznek beüzemelve. Lassan egy évtizedes az együttműködésünk egy kiváló belga céggel, akivel közösen készítjük termékeinket ebbe az ipari szegmensbe.

A rozsdamentes garatokat saját lézervágó- és élhajlító gépeinkkel gyártjuk, a csöveket pedig csőlézerrel készítjük elő a pontos összeállítás érdekében. A termékek tesztelése is az üzemünkben történik szállítás előtt.

Ezekhez a termékekhez a rozsdamentes csigákat Franciaországból szállítják, de rendelkezünk hazai beszállítóval és bizonyos típusokat saját magunk is le tudunk gyártani.

rozsdamentes szállítócsiga

A minősített hegesztőink az élelmiszeripari szabványoknak megfelelően védőgázzal hegesztenek, a varratokat pedig utólag pácoljuk. Saválló és rozsdamentes anyagokat egyaránt használunk a megrendelői igényeknek megfelelően. A lemezeket, szálanyagokat, kötőelemeket és speciális alkatrészeket is a megfelelő rozsdamentes anyagminőségből választjuk ki.

Amennyiben hasonló jellegű rozsdamentes termékre van szüksége, vagy a referencia termékeink között talál olyan terméket, amire ajánlatot kérne, várjuk megtisztelő megkeresését!

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elképzelései megvalósítására.
A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!    Ajánlott cég 2020 Infoblokk